ادامه جنگ سپاه پاسداران با پژاك

دوشنبه، شهریور ۰۵، ۱۳۸۶

سپاه پاسداران امروز بار ديگر مناطق مرزی كردستان عراق را توپباران كرد
نخست وزير عراق توپباران کردستان توسط ایران رامحکوم کرد

سپاه پاسداران در ادامه توپباران مناطق مرزي كردستان عراق، صبح امروز دوشنبه 27 اوت بار ديگر روستاهاي سورگه له، شناوه، برده قيسي، ماره دو و ئاوري در شهرستان پشدر را توپباران كرد. بر اثر اين توپباران، مردم اين مناطق خانه و كاشان شان را ترك كرده و به مناطق امن پناه برده اند. از تلفات انساني اين حملات هنوز گزارشي منتشر نشده است. اما در اثر اين توپباران آتش مهيبي در باغات برپا شده و خسارت فراواني به روستاييان منطقه وارد آمده است.

آقاي آزاد حسن، يكي از مسئولين ناحيه ژاراوا به رسانه ي PUK گفته است نيروهاي ايراني به بهانه ي حضور نيروهاي پژاك (حزب زندگي آزاد كردستان) اين مناطق را توپباران كرده است.
گفتني است حسين احمد قائم يك مقام مسئول ناحيه پشدر پيش تر گفته بود ايران به بهانه ي نيروهاي پ.ك.ك اين مناظق مرزي را گلوله باران كرده در حالي كه در اين مناطق پ.ك.ك حصور ندارد و تنها دامپروران و كشاورزان عادي زندگي مي كنند.

در تحولي تازه و در حالي كه وزير امور خارجه تركيه ديروز اعلام كرده بود كه ترکیه از حمله نيروهاي ایران به اقلیم کردستان حمایت مي كند، نوري المالكي نخست وزير عراق ضمن محكوم كردن توپباران اخير مناطق مرزي كردستان عراق توسط سپاه پاسداران، گفته است كه ” اجازه نخواهیم داد کشورهای ترکیه و ایران سرافرازی و سربلندی کشور عراق را نادیده بگیرند.”
آقاي مالكي گفته است براي حل مسائل مذكور از راه حل ديپلماسي استفاده خواهد كرد. وي اظهار داشت مواضع خود را توسط وزارت خارجه عراق به اطلاع کشورهای ایران و ترکیه خواهیم رساند.
همچنين معاون رييس جمهور عراق نيز حملات توپخانه اي ايران را محكوم كرد. طارق هاشمي گفته است در اين راستا هيچ بهانه اي قابل قبول نيست.
اما در يكي از سايت هاي خبري كردستان عراق خواندم كه آقاي مالكي در سفر خودش به تركيه در 7 اوت در ديدار با همتاي خودش، بر مبارزه با پ . ك . ك تاكيد كرده بود!!!
پيش تر مقامات ايراني و تركيه هم ديدار هايي داشته بودند و بر سر حمله به مواضع ناراضيان كرد در كوهستان هاي قنديل به توافق رسيده بودند.
همين آقاي طارق الهاشمي هم چند روز پيش در جريان ديدار با اقاي عبدالله گل گفته بود كه عراق اجازه نخواهد داد از خاك عراق براي عمليات عليه كشورهاي همسايه استفاده بشود.

پیشروی سپاه پاسداران تا عمق 5 کیلومتری کردستان عراق

جمعه، شهریور ۰۲، ۱۳۸۶

در حالي كه غلامحسين الهام سخنگوي دولت جمهوري اسلامي امروز انتشار اخبار مربوط به پخش بيانيه هاي سپاه پاسداران در روستاهي مرزي كردستان عراق را تكذيب كرد، عبدالواحد گوانی، فرماندار چومان گفته است كه ”جمهوری اسلامی در مرز حاج عمران اطلاعیه هایي را از طریق کامیونهای باری در این دروازه مرزی منتشر کرده است.”
فرماندار چومان اعلام كرده است كه در این بیانیه نوشته شده است که "جمهوری اسلامی همواره یاور و پشتیبان ملت کرد در کردستان عراق بوده و آمریکا اکنون از طریق مزدورانش در صدد ایجاد نا امنی در مناطق مرزی است. در این راستا نیروهای ایرانی برای پاکسازی این افراد درصدد حملات هوایی و زمینی است.برای اینکه از تلفات احتمالی این حملات در امان باشید مناطق خود را تخلیه کنید". ( جالب است بدانيم كه دو روز پيش "عبدالرحمن صدیق" شخصیت برجسته ملی مذهبی کرد در يك سمينار فرهنگي در وزارت اوقاف كردستان گفته بود كه "اشغالگران خاک و مردم كردستان دولتها و رژیمهای اسلامی هستند، نه آمریکا. ")

سخنگوي دولت جمهوري اسلامي هدف از انتشار اخبار مربوط به پخش بيانيه هاي سپاه پاسداران در مناطق مرزي كردستان عراق را ايجاد جنگ رواني عليه دولت تهران و نيز نگران ساختن كردهاي شمال عراق اعلام كرده اما كردهاي مناطق مرزي شمال عراق نه تنها از انتشار اين بيانيه ها ترسيده اند بلكه اين توپباران مناطق روستاهاي مرزي كردستان بوده است كه – به گفته ي فرماندار چومان - ” علاوه بر خسارات مالی فراوان، موجب رعب و جنگ روانی میان ساکنان شده است.“
فرماندار چومان گفته است كه ”در حوزه استحفاظی ما بیش از 150 خانوار از این حملات متضرر و ناچار به کوچ شده اند. اما این زیانها در مناطق " خنیره " و " لولان " در حوزه برادوست در بخش سیدکان بیش از این میزان است زیرا در این مناطق خمپاره ها به منازل مسکونی نیز اصابت کرده است.“

در روز شنبه 18 اوت پياده نظام سپاه پاسداران جمهوري اسلامي همزمان با توپباران بسيار شديد، تا عمق 5 كيلومتري وارد خاك كردستان عراق شدند و بعد از عقب نشنی ادوات جنگی شان را در مناطق مرزي مستقر کردند. فرماندار چومان با تاييد اين خبر گفته است كه ”توپباران گسترده نیروهای ایرانی به طول چندین کیلومتر مناطق " خنیره"، " لولان" و کوهستان قندیل را شدیداً مورد هدف قرار داده است.“ به گفته ي وي خسارات فراواني به زمینداران و دامداران منطقه وارد آمده است. وی همچنین گفت روستانشنیان در جریان این حملات ناچار به ترک مناطق خود شده اند و به کلی محصولات یک سال تلاش و کوششهای سختشان از بین رفته است.

توپباران 5 ساعته ي منطقه مرزي پنجوين و آواره شدن هزاران نفر از مردم منطقه
روستاهاي اطراف پنجوين كه هم مرز با شهر مريوان و در 96 کیلومتری سلیمانیه قرار دارد، پنجشنبه 23 اوت توسط سپاه پاسداران توپباران شد.
توپباران منطقه مرزی پنجوین در استان سلیمانیه، روستاهای " کانی حنفی"، " چاله دیم"، "شاخی برده باپیر"،" چاوگی چه قان"، و " کانی سیف " را مورد هدف قرار داده است. این حملات که 5 ساعت بطور مستمر به درازا انجامید، خسارات فراواني را به زمینهای کشاورزی مردم این منطقه وارد آورده است. منابع خبري كردستان عراق گزارش داده اند كه در جبهه اي ديگر حملات سپاه پاسداران در مرزهای حاج عمران و در منطقه چومان و پشدر کماکان ادامه دارد. در پی این بمباران ها هزاران تن از مردم منطقه ناچار به کوچ و ترک روستاهایشان شده اند.
و به گفته ي بخشدار ژاراوه مسئولین مناطق مرزی که با حملات توپخانه ای روبرو شده اند، از سازمان صلیب سرخ و هلال احمر جهانی درخواست كمك كرده اند. "آزاد وسو حسن" اعلام کرده است كه آوارگان مناطق مختلف مرزی در نزدیکی پل " منگورایتی " بطور موقت در شرایطی دشواري سکونت گزیده اند.
همچنين در بعدازظهر روز پنجشنبه حوالی ساعت 15 توپخانه های سپاه پاسداران ایران مناطق میرگه میر، واری خاری و کرگوزینی" را به مدت 30 دقیقه به توپ بستند.

آتش توپخانه های سپاه پاسداران در روز 20 اوت نيز روستاي "بیرکم" درمنطقه برادوست از توابع استان هولیر (اربيل) را خالي از سكنه كرد. بیشتر ساکنین روستای بیرکم به سوی شهرها روانه شدند. این روستا به تازگي به دست ساکنین اش آباد شده بود.
يك روز پيش از آن نيز (در ساعت 7 شب به وقت محلي) مناطق " رزگه"، " ماردو"، " شناوه" از توابع پشدر در استان سلیمانیه و كوه پايه هاي قنديل توسط نظاميان سپاه پاسداران توپباران شده بود. "آزاد وسو حسن" بخشدار ژاراوه این خبر را اعلام كرده بود و گفته بود كه علاوه بر اين مناطق، قسمت شمالی روستاهای " کاسکان" و " قرناغه" شدیداً توپباران شده است. به گفته ي وي در پی این حملات روستانشنیان به سوي مناطق "قلا دزه" و مناطق دورتر در حال كوچ كردن هستند.

گزارش شده است كه سپاه پاسداران در دره "میرگه سور" در نزدیکی قندیل مشغول ساختن پایگاههای تازه است و انبوهي از نيروهايش را نیز در نزدیکی قندیل مستقر کرده است. سپاه پاسداران همزمان با توپباران مناطق مرزي كردستان عراق و (به نظر مي رشد) براي پشتيباني از آن حملات، با استفاده از تجهيزات مدرن و پيشرفته، رزمايشي به نام ”بقيه‌الاعظم“ لشكر عاشورا را در دشت تبريز برگزار كرد.


واكنش به توپباران سپاه

در پي بالاگرفتن نارضايتي مردم كردستان عراق از چشم پوشي حكومت اقليم كردستان نسبت به توپباران روستاهاي مرزي توسط نظاميان ايراني، "مصطفی سید قادر" فرمانده نیروهای پیشمرگ کردستان روز پنجشنبه اعلام كرد كه دولت كردستان عراق و مقامات عراق در حال گفتگو با مقامات ايراني هستند تا توپباران ها متوقف شود. سيد قادر گفته است كه ايران به بهانه پژاك اقليم كردستان را به توپ بسته است، در حالي كه مناطقي كه توپباران شده، خالي از نيروهاي آن سازمان هستند.
به گزارش رسانه هاي كردستان عراق مقامات عراقي در روز 23 آگوست از جمهوری اسلامی ایران خواسته بودند که توپباران اقلیم کردستان را متوقف كنند.


در اين باره: گفتگوي راديو صداي امريكا با من
بخش اولبخش دوم

توپباران مناطق مرزي كردستان عراق توسط سپاه پاسداران و ارتش تركيه

چهارشنبه، مرداد ۳۱، ۱۳۸۶

در تازه ترين خبر پيرامون حمله نظامي مشترك ايران و تركيه به كوهستان هاي مرزي اقليم كردستان، براي آنچه سركوب نيروهاي ”حزب حيات آزاد كردستان – پژاك” خوانده شده است، روز دوشنبه نيروهاي نظامي سپاه پاسداران در بين مردم مناطق مرزي ”پشدر” بيانيه پخش كرد و از مردم خواست مناطق مرزي را تخليه كنند. در اين بيانيه نوشته شده است ”در اسرع وقت روستاهاي مرزي را تخليه كنيد زيرا احتمال حمله هوايي و زميني به مخالفين در منطقه وجود دارد.”
در بيانيه ي ديگري كه نطاميان ايران در بين مردم منطقه ”حاجي عمران” منتشر كرده اند نوشته شده است: ”مخالفین جمهوری اسلامی بخصوص آمریکا مردم را تشویق به ایجاد ناامنی و اغتشاش نموده و در همین راستا از شما میخواهیم که برای حفظ جان خود منطقه را تخلیه نمایید.”
انتشار اين بيانيه ها باعث رعب و وحشت در بين ساكنين مناطق مرزي شده است. اما جالب است بدانيم كه فرماندار ”چومان” درباره انتشار بيانيه ي نظاميان حكومت ايران اعلام كرده كه مقامات حكومت كردستان عراق پيش تر در جريان انتشار اين بيانيه ها قرار داشته اند. اين فرماندار گفته است كه نيروهاي امداد براي اتفاقات احتمالي در حالت آماده باش كامل هستند.
پس از انتشار بيانيه هاي نظاميان ايران، تحركات نظامي ايران و تركيه افزايش يافته است. نيروهاي سپاه پاسداران براي آنچه سركوب گريلاهاي پژاك در مرزهاي ”حاجي عمران” و كوهپايه هاي ”قنديل” به طور گسترده پراكنده شده اند.
چندين واحد پياده نظام سپاه پاسداران به همراه توپ و تانك هاي پيشرفته در مناطق بنارباديناوي، گلي حاجي، پيرانشهر، اشنويه و سلماس مستقر شده اند.
در مناطق مرزي ايران برق مكررا قطع شده است تا سپاه پاسداران و چند تيم از ارتش تركيه در تاريكي شب مستقر بشوند.
گفته شده است احتمال گسترش اين حملات به مناطق ديگري بجز منطقه قنديل وجود دارد. مناطقي مانند ميرگه سير، كشكان، باديناوي، چياي سور، ناز داغ، دوله گاميش، سري پايه و البته سپيداران كوهستان قنديل از اهميت استراتژيك براي ايران و تركيه برخوردارند.
در پي حملات سپاه پاسداران، آمار آوارگان مناطق مرزي كردستان عراق افزايش يافته است. رسانه هاي كردستان عراق گزارش داده اند كه”اشرف قاضي” نماينده دبيركل سازمان ملل در عراق، سه شنبه از مناطق ”پشدر” بازديد كرد. قرار است در روزهاي آينده كمك و امداد سازمان ملل براي آوارگان مناطق مرزي ارسال شود.
متاسفانه در جريان توپباران و حملات پي در پي سپاه، تاكنون بالغ بر 135 خانوار خانه هاشان را ترك كرده اند و آواره شده اند. در مرز ”هلشوو” در روستاي كاني زرده از توابع قلادزه هم يك نفر به نام مصطفي حسين زخمي شده و دو نفر مفقود شده اند. رسانه هاي كردستان عراق گزارش داده اند كه احتمالا اين دو فرد مفقود شده، توسط نيروهاي ايراني اسير شده اند. همچنين گزارش شده است كه بر اثر راكت پراكني سپاه پاسداران دو زن و يك كودك 10 ساله ي كرد عراقي زخمي شده اند و براي مداوا به بيمارستان قلادزيه منتقل شده اند.
بر اثر اين حملات خسارات فراواني به روستاهاي مرزي قندول دوژان، رازان، اشكنه و سر شيو وارد شده و ساكنين اين مناطق آواره شده اند. تيمي از مرزبانان عراق و نيروهاي چند مليتي براي تحقيق و بررسي اوضاع مناطق مرزي كردستان عراق وارد كردستان شده اند. ”محسن لازم” فرمانده نيروهاي مرزبان كه به ”حرس الحدود” معروف است، در راس اين تيم قرار دارد.
حسين احمد قائم يك مقام مسئول پشدر گفته است كه در جريان گلوله باران توسط سپاه پاسداران زندگي مردم منطقه مختل شده است. اين مقام مسئول گفته ايران به بهانه ي نيروهاي پ.ك.ك اين مناظق مرزي را گلوله باران كرده در حالي كه در اين مناطق پ.ك.ك حصور ندارد و تنها دامپروران و كشاورزان عادي زندگي مي كنند.
خبرنگار دفتر اطلاع رساني اتحاديه ميهني كردستان عراق هم خبر داده كه نيروهاي نظامي رژيم ايران چندين بار مناطق ”اسيوه” را به شدت توپباران كرده اند. بر اثر اين حملات روستاهاي هوره، پارو، خنيره و لولان دچار آتش سوزي شده اند. اين توپباران مزارع اهالي منطقه را تخريب كرده است. منطقه قنديل و پشدر در كردستان عراق 80 كيلومتر با شهرستان سردشت و پيرانشهر در استان آذربايجان غربي هم مرز است.
يك شهروند اين مناطق در گفتگو با دفتر اتحاديه ميهني كردستان از حكومت كردستان عراق انتقاد كرده و گفته است كه فشاري كه گلوله باران نظاميان ايراني بر ساكنين مناطق مرزي وارد كرده غير انسانيست و حكومت كردستان نبايد بيش از اين از اين حملات چشم بپوشاند چرا كه اين تنها مردم مرزنشين هستند كه از اين حملات آسيب ديده اند.
اما ادعاهاي پژاك: حزب حيات آزاد كردستان – پژاك كه گفته مي شود يك سازمان تجزيه طلب است، در روزهاي گذشته اعدا كرده است كه تاكنون 28 نفر از نيروهاي سپاه پاسداران را كشته و چهار نفر از آن ها را زخمي كرده و هلي كوپتر نظامي سپاه را با موشك هدف قرار داده و به زمين زده است.
پژاك گفته است نخست در روز 12 اگوست در نوار مرزي شمال و شمال شرقي كردستان بين نيروهايش با سپاه پاسداران زد و خوردي سخت در گرفت و چهار پاسدار و يك سركرده جاش (جاسوس محلي) كشته و مجروح شدند. اين سازمان گفته است در درگيري هاي 12 آگوست كماندوهاي ارتش تركيه هم حضور داشته اند. بر اساس اين گزارش نظاميان ايراني ادوات سنگين نظامي، توپ هاي دوربرد و كاتيوشاهايش را در مناطق كلارش، مرگه ور و حاجي عمران پياده و مستقر كرده است.
بر اساس اين گزارش در 16 آگوست نيز مناطق ميديا در كوه هاي قنديل، روستاهاي مارادو، سورگله و اركي زير آتش سنگين و سپاه پاسداران ايران قرار گرفته و خسارات فراواني به زمين هاي كشاورزي و مراتع روستاييان وارد شده است. مردم اين مناطق ناچار به كوچ از خانه و كاشانه شان به سوي شهر هاي قلعه دزه، رانيه و سنگسر در جنوب كردستان شدند.
بر اساس اين گزارش در عصر روز 16 آگوست سپاه پاسداران قصد داشت از راه زمين وارد مناطق مرزي شود كه گريلاهاي پژاك ( ارتش رهايي بخش كردستان – HRK) جنگ سختي را بر آن ها تحميل كردند. در اين جنگ بوده است كه پژاك ادعا كرده هلي كوپتر سپاه پاسداران را هدف موشك قرار داده و مجموعا 20 نظامي سپاه و چندين جاش محلي از جمله افرادي به نام هاي حسين باپير و جمال پيروتي را كشته است.
بد پايه ي گزارش پژاك در 17 آگوست نظاميان سپاه پاسداران مناطق خير باپه، مركوره، مرگه سور، بردنازه، دولاميشه در قنديل را زير آتش توپخانه هاي خود قرار داده است. در اين روز در پي شدت گرفتن آتش جنگ روستانشينان به شوي شهر قلادزه كوچ كردند. مسئولين بخش پشدر به امدادهاي اوليه براي آوارگان اقدام كرده اند.
از سوي ديگر پژاك حمله به پاسگاه بازرسي جاده پاوه – جوانرود در تاريخ 16 آگوست (كه همزمان با توپباران مناطقي در كوهستان قنديل توسط سپاه پاسداران بوده) و نيز حمله به مراكز سپاه در مريوان و برده ناز در پيرانشهر در 26 آگوست را بر عهده گرفته است. اين حملات تلافي جويانه بوده است.
پژاك گفته است كه در 18 آگوست در مناطق ميرگه سور با تيمي از سپاه پاسداران جنگيده و يك اتومبيل لندكروز سپاه پاسداران را منفجر كرده است.
اما در خبري تازه، یک منبع مطلع به يكي از آژانس هاي خبري در كردستان عراق گفته است كه جمهوری اسلامی چند کرد را به بهانه ارتباط با نیروهای پژاک به دار آویخت. اين منبع مطلع كه نخواسته نامش فاش شود گفته است سپاه پاسداران و اطلاعات ایران 13 کرد ساکن مرزهای ایران را به بهانه ارتباط با پژاک دستگیر کرد. به گفته ي اين فرد افراد دستگیر شده در دادگاه ارومیه محاکمه و حکم اعدام 3 تن از آنان نیز صادر و اجرا شد. یکی از افراد اعدام شده اهل کردستان عراق است.
اما در مورد پژاك: پژاك شاخه ي ايراني حزب كارگران كردستان تركيه پ.ك.ك است. اين سازمان مسلح اولین کنگره اش را در سال ۲۰۰۴ برگزار كرد. رهبر این حزب عبدالرحمن حاج احمدی است.
پيش تر روزنامه واشنگتن تایمز نوشته بود كه رحمان حاج ‌احمدي براي براندازي رژيم ايران و تشكيل يك دولت فدرال دموكراتيك از واشنگتن تقاضاي حمايت هاي سياسي و نظامي كرده است. رحمان حاج ‌احمدي به روزنامه واشنگتن تایمز گفته بود که پژاك با دولت امريكا تماس هاي محدودي دارد و گفته بود كه از هركمك مالي و نظامي بويژه از سوي امريكا كه راه را براي برقراري دموكراسي واقعي در ايران هموار كند، استقبال مي كنيم.

كنت تيمرمن نيز در نيوز مكس نوشته است كه رحمان حاج احمدي، رهبر حزب زندگي آزاد كردستان ‏‏(پژاك) در سفر خود به امريكا به دنبال ديدار با مقامات ارشد دولت ‏آمريكا و دريافت كمك از آنها بوده است. حاج احمدي در گفتگو با نيوز مكس ابراز اميدواري كرده كه در ديدار احتمالي با مقامات ‏ارشد دولت آمريكا درباره وضعيت جاري در ايران و كمك واشنگتن به پژاك ‏گفت و گو و رايزني كند.‏
روزنامه هاي تركيه از جمله ”تركيش ديلي نيوز” نيز نوشته اند كه وزارت خارجه آمريكا در واكنش به اخبار منتشره شده در مورد سفر رحمان حاج احمدي به واشنگتن اعلام كرده است كه پژاك هم اكنون در فهرست سازمان هاي تروريستي خارجي‌ آمريكا قرار ندارد اما ‌فعاليت‌هاي اين گروهك تحت نظر است كه مي‌تواند به ورود نام آن به فهرست سازمان هاي تروريستي ‌منجر شود.‌ وزارت خارجه آمريكا با تاييد سفر رحمان حاج احمدي، رهبر پژاك به واشنگتن نسبت به هرگونه ‌نشست ميان وي و مقامات دولت آمريكا اظهار بي اطلاعي كرده بود.
.

در پاسخ به سخنان حسن حداد، معاون دادستان تهران درباره شرايط 209 بهترين بازداشتگاه دنيا

دوشنبه، مرداد ۲۲، ۱۳۸۶

آقاي حسن حداد كه نام اصلي اش حسن زارع دهنوي است و تا سال 1384 يعني قبل از منصوب شدن در مقام معاونت امنيت دادستاني تهران، قاضي شعبه 26 دادگاه انقلاب بود و شمار فراواني از پرونده هاي ساخته و پرداخته شده براي فعالين سياسي منتقد، دانشجويان و روزنامه نگاران و به ويژه بازداشت شدگان در تجمعات اعتراض به رژيم را او بررسي مي نمود، ديروز در گفتگو با خبرگزاري جمهوري اسلامي، ايرنا، پيرامون وضعيت پرونده هاي دانشجويان بازداشت شده ي دانشگاه اميركبير، منصور اسانلو و سه ايراني امريكايي كه در بازداشت وزارت اطلاعات هستند سخن گفت و گفت شكنجه نمي كنيم و گفت بازداشتگاه 209 يكي از بهترين بازداشتگاه هاي دنياست! - بخش اول - بخش دوم

آقاي قاضي زارع دهنوي!
نخست اين پرسش مطرح است كه اگر بازداشتگاه 209 يكي از بهترين بازداشتگاه هاي دنياست و زندانيان در آن جا شكنجه نمي شوند پس چه دليلي وجود دارد كه شما و مسئولان وزارت اطلاعات به نمايندگان منتخب حكومت در مجلس شوراي اسلامي، سال گذشته و امسال اجازه نداديد از آن جا بازديد كنند؟

16 تير امسال محمد رضا تابش دبير كل فراكسيون اقليت مجلس به خبرگزاري ايسنا گفته بود "توقع بسيار كوچكي است كه نمايندگان مردم در خانه‌ي ملت بتوانند از زندان‌ها بازديد كنند". او گفته بود درخواست فراكسيون اقليت مجلس براي بازديد از بازداشتگاه 209 به بالاترين مرجع قضايي كشور ارائه شده است.
سال گذشته نيز در زماني كه شادروان اكبر محمدي در اعتصاب غذا بود و روي تخت بهداري زندان دراز به دراز افتاده بود و كسي به او توجه نمي كرد، آقاي اكبر اعلمي و چند تن ديگر از نمايندگان فراكسيون اقليت مجلس براي بازديد به زندان اوين رفته بودند اما آن ها در مقابل در بازداشتگاه 209 با فرمان ايست روبرو شده بودند و نتوانسته بودند داخل شوند! اما چرا؟ چون اگر داخل مي شدند، در راه رو ها و درون اتاق هاي بازجويي زنداني هايي را مي ديدند كه بر خلاف دستور العمل صادر شده از سوي عالي ترين مقام قضايي كشور، چشم بند بسته بودند و بازجوها با زدن سيلي توي صورت آن ها، ازشان مي خواستند كه اعتراف كنند كه با منشي شان رابطه جنسي داشته بودند!
و احتمالا اگر نمايندگان فراكسيون اقليت مجلس مي توانستند از پلكان ساختمان 209 اندكي بالاتر بروند تا برسند به بندهاي انفرادي 1 تا 10، يعني همان جايي كه آقاي قاضي حداد اسمش را گذاشته سوئيت با امكانات ويژه، و دريچه ي چند تا از اين سلول هاي تنگ را مي گشودند، مي ديدند كه بجز چند تا پتوي رنگ و رو رفته و چرك گرفته كه بوي تعفن مي دهند و البته جسم انساني كه رويش خفته است، چيز ديگري نيست! واگر آن ها وقت مي داشتند تا پاي درد و دل آن انسان ِ زنداني مي نشستند، از گلوي به بغض نشسته ي او مي شنيدند كه: نمي دانم چند وقت شده است كه اين جا زنداني شده ام. يك سال و شايد هم بيشتر. اين كاغذ ها را به من داده اند تا همه ي اتهاماتم را خودم رويش بنويسم. اوايل كتكم مي زدند اما چند ماه مي شود كه سراغم نيامده اند!

در بخش ديگري از اين گفتگو خبرنگار خبرگزاري ايلنا از قاضي حداد پرسيده است: در نوشته‌هاي پايگاه‌هاي اطلاع رساني از شما به عنوان چهره خشن ياد مي‌شود، به مروج شكنجه معروف شده‌ايد، چرا اينگونه معرفي مي‌شويد؟ و قاضي حداد با مظلوم نمايي پاسخ داده است: اولا قلم در دست دشمن است، ثانيا خدا مي‌داند، تا امروز با متهمي بلند صحبت نكرده‌ام. با همه افراد در كمال آرامش و ادب سخن گفته‌ام.

آقاي قاضي زارع دهنوي!
اولا قلم در دست شماست كه بوسيله ي آن حكم بازداشت و زندان صادر مي شود و روزنامه ها و راديو و تلويزيون هم همين طور! و ثانيا شما لازم نيست با متهمان بلند صحبت كنيد، چرا كه شما با صدور حكم قضايي، مجوز بازجويي فني - شكنجه - متهمان در اتاق هاي بازجويي را صادر مي كنيد و اين بازجوي وزارت اطلاعات است كه به جاي شما عربده مي كشد و شكنجه مي كند؛ چه آن زمان كه قاضي شعبه 26 دادگاه انقلاب بوديد و چه اكنون در معاونت دادستاني تهران!
اگر خاطر مباركتان باشد، سيد مجيد - مجيد پورسيف - رييس دفترتان در شعبه 26 دادگاه انقلاب جلو چشم وكيل و خانواده متهمان به صورت آن ها سيلي ميزد و ركيك ترين ناسزاها را بارشان مي كرد. يادتان رفته است؟ يادتان رفته است كه در سال 1380 به همراه سيد مجيد آمده بوديد به بازداشتگاه 59 سپاه و گروهي از زنداني هاي مرتبط با ائتلاف ملي مذهبي ها را ملاقات كرديد و من را هم، و آقاي سيد مجيد در حياط بازداشتگاه در حضور شما سيلي محكمي به صورتم زد و يادتان هست او چه ناسزايي بارم كرد؟
يادتان هست در سال 1380 براي اينكه بيشتر تحقيرم كنيد دستور داديد در زيرزمين دادگاه موهاي سرم را از ته بتراشند؟

يادتان هست كه در اتاق شعبه 26 دادگاه انقلاب آقاي سيد مجيد در حضور شما و در حضور مادر يكي از بازداشت شدگان تجمع سالگرد 18 تيرماه به نام بابك به دست آن جوان قاشقي داد تا برود توالت و مدفوعش را ببلعد تا شما راضي شويد و او را به زندان بازنگردانيد؟

و يادتان هست ...

آقاي قاضي حداد در جاي ديگري از اين مصاحبه گفته است كه "ما اطلاعات كاملي داريم، امروزه به قدري اطلاعات آسان كسب مي‌شود كه نيازي به شكنجه و برخوردهاي خشن وجود ندارد."

آقاي قاضي زارع دهنوي!
آيا نامه ي خانواده هاي دانشجويان بازداشت شده ي دانشگاه اميركيبر خطاب به رييس قوه قضاييه را نخوانده ايد؟ در اين نامه و نيز از زبان برخي از دانشجويان آزاد شده چگونگي شكنجه شدن دانشجويان در بازداشتگاه 209 - بازداشتگاهي كه شما آن را يكي از بهترين بازداشتگاه هاي دنيا معرفي كرده ايد! - شرح داده شده است: ناسزا به زنداني و اعضاي خانواده اش، تهديد به قتل و ضرب و جرح شديد و تهديد به آزار رساندن به اعضاي خانواده، ضرب و شتم شديد توسط هفت بازجو به صورت هم زمان، ضربه با پا به بازوها ، سينه ، پشت و ضرب و شتم با مشت و لگد به سر و صورت و پا ها، استفاده از کابل و شلاق براي ضرب و شتم و تهديد به آزارهاي جنسي با بطري و تخم مرغ داغ!

و در اين يكي از بهترين بازداشتگاه هاي دنيا چه بلايي بر سر خانم هاله اسفندياري آورده ايد كه او تلفني از مادر كهنسالش التماس مي كند كه به دادش برسند!
و در اين يكي از بهترين بازداشتگاه هاي دنيا - در سال 1384 - چه بلايي بر سر بابك دادبخش (يك زنداني امنيتي گمنام) آورده بوديد كه خودش را در سلولش حلق آويز كرده بود.
و در اين يكي از بهترين بازداشتگاه هاي دنيا چه بلايي بر سر حميد رضا محمدي آورده بوديد كه او 2 بار به وسيله قاشق رگ دستش را بريده بود؟ (حميد رضا متهم به ارتباط با فردي به نام فولادند بود. او در سال 1384 در سلول 63 بازداشتگاه 209 هم سلولي ام بود.)

و در اين يكي از بهترين بازداشتگاه هاي دنيا با زنداني ها چگونه رفتار مي شود كه "محمد انور كرد" زنداني متهم به ارتباط با سازمان القائده كه در سال 1384 از زندان گوانتانامو آزاد شده بود و پس از ورود به ايران دربازداشتگاه 209 زنداني شده بود به نويسنده ي اين نوشتار كه براي 15 روز هم سلولي اش بود اعتراف مي كند كه زندان گوانتانامو را به 209 ترجيح مي دهد! محمد انور مي گفت همه ي زنداني ها در گوانتانامو يرخوردار از وكيل مدافع بودند و اين در حاليست كه دانشجويان زنداني و ديگر متهمان پرونده هاي سياسي در ايران از داشتن وكليل مدافع محروم هستند!
.